Протестите в страната продължиха и днес.  Жители на Перник блокираха

...
Протестите в страната продължиха и днес.  Жители на Перник блокираха
Коментари Харесай

Протестите в страната продължиха и днес

Протестите в страната продължиха и през днешния ден. 
 Младен Маринов: Протестиращи търсят борба с полицията  След ГЕРБ и Министерство на вътрешните работи реагира за митингите: Незаконно е да се блокират пътища
Жители на Перник блокираха автомагистрала " Люлин ". 

Започналите с искане за понижаване на цените на горивата митинги към този момент упорстват за по-високи приходи и оставка на държавното управление, заяви bTV. 

Демонстрантите са блокирали отчасти и пътен възел " Даскалово " .

Протестиращи пробваха да блокират Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата - Промахон " . Заради това се образуваха колони от коли в двете направления, заяви " Фокус ". 

Протести за следващ ден имаше и във Варна . За малко беше блокирано придвижването пред катедралата в града. 

Шествието пое по-късно по улица " Мария Луиза " към постройката на общината с крясъци " Мафия " и " Оставка ". Демонстрантите по-късно вървяха по автомагистрала " Хемус " и влязоха в една от бензиностанциите, с цел да изразят недоволството си.

Протест се организира и в Стара Загора , където стачкуващите минаха през няколко улици в града. Те упорстват за оставка на държавното управление и съд и затвор за отговорните България да е най-бедната страна в Европейски Съюз.  

В Габрово пред общината се събраха недоволни от ниския стандарт на живот и настояха за работещо държавно управление.

Протестиращите в Шумен за малко блокираха централен бул.. Те настояха за по-висок стандарт на живот и приканиха политиците за бързи и съответни дейности.

Протест се организира и в Ямбол . Десетки недоволни от системата и високите цени на горивата минаха по централните улици в града и блокираха за малко две от главните пътни артерии.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР